2019-10-09 07:24:53• hírek • Bede Emőke

Hatalmas pusztítást végzett Oroszfalván a tűz

Elektromos rövidzárlat okozott tüzet kedd éjszaka a Szatmár megyei Oroszfalván – tájékoztatta szerkesztőségünket a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége.

Az oroszfalvi helyszínre 16 lánglovag és 3 habbal és vízzel oltó autó vonult ki, ám megérkezésükkor a tűz javában emésztette a lakóházat, ugyanakkor fennállt annak is veszélye, hogy a lángok továbbterjednek az épület közvetlen közelében található gazdasági melléképületekre is. A tűzoltók mindenek előtt megbizonyosodtak, hogy az égő ingatlanban nem rekedt senki sem, majd az odabent lévő gázpalackokat is kihozták az esetleges robbanások elkerülése érdekében. Ezt követően kezdetét vette a tűz lokalizálása és oltása.


Szerencsére személyi sérülés nem történt, viszont az anyagi kár jelentős: az épület, illetve az odabent tárolt javak közel 75 százaléka megsemmisült. A tűzoltóság helyszíni vizsgálata során megállapítást nyert, hogy a lángok egy hibás vagy egy nem megfelelően szigetelt elektromos vezetékben kialakult rövidzárlat miatt csaptak fel.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: